Interessante links

 

Compleet Onderwijs

Compleet Onderwijs is de marktplaats waar vraag en aanbod in het onderwijs elkaar ontmoeten en is partner om mee te denken voor flexibele oplossing in het onderwijs.

 

Kennisnet

Kennisnet is de publieke ict-partner voor het onderwijs. Met praktische kennis en landelijke ict-ondersteuning laten wij ict werken voor het onderwijs.

 

EigenSteil

EigenSteil is een creatief internetbureau dat ontwerpt, designed en creëert. Onze focus ligt op het ontwikkelen van creatieve websites, webapplicaties en het leveren van custom made software.

 

Nieuw-Kleurrijk

Nieuw-Kleurrijk, communicatie- en creatieland, is een plaats waar klanten zich met hun communicatie thuis zullen voelen. Wij verzorgen vrijwel alles op het gebied van communicatie en creatie: van het ontwikkelen van een corporate identity, het ontwerpen van een huisstijl, tot en met het compleet verzorgen van communicatie-uitingen in de breedste zin van het woord. 

 

Tekst Unlimited

Een pakkende folder, een boeiend interview, een goede mailing of een prettig leesbare website? Tekst Unlimited vindt de juiste woorden. Met Tekst Unlimited kiest u voor een snelle en nuchtere aanpak, die resulteert in betaalbare en succesvolle tekstproducties.