Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: vanzelfsprekend

Bij ITS doen we graag zaken op een verantwoorde manier. Dat wij in milieuvriendelijke auto’s rijden, ledverlichting gebruiken en afval zorgvuldig scheiden, is voor ons vanzelfsprekend. Wij denken graag met u mee over manieren om energie te besparen en zoeken voor u naar energiezuinige apparatuur. Komen wij apparatuur bij u leveren, dan voeren wij het verpakkingsmateriaal en oude apparaten natuurlijk voor u af.

 

Wij tonen onze maatschappelijke betrokkenheid ook door sponsoring van:

 

Maxim Nyansa

Sinds eind 2018 doneren wij oude, maar nog bruikbare computers en aanverwante apparatuur aan Maxim Nyansa. Deze stichting brengt de apparaten naar Ghana, waar ze gebruikt worden om kansarme jongeren op te leiden voor een baan in de ICT en zo hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Voordat wij de oude computers doneren, zorgen wij er vanzelfsprekend voor dat alle data permanent wordt gewist.

Een citaat uit de nieuwsbrief van Maxim Nyansa: “We want to give a special thank you to ITS. They have donated over 200 desktops and computers in the last month alone and have even set up a stand for Maxim Nyansa in their reception area. Showing all their visitors that old computers don’t need to be thrown away or destroyed.”

https://www.maximnyansa.com/

 

Volleybalvereniging Inter Rijswijk

https://www.interrijswijk.nl/

 

Ondersteuning van het initiatief Stop pesten

https://www.stoppestennu.nl/

 

Hulphondenschool De CLICK

De CliCK hulphonden biedt een trainingsprogramma op maat aan voor mensen die een beperking hebben. Een CliCK hulphond kan ondersteuning bieden bij activiteiten die u teveel pijn, moeite of energie kosten. In de thuissituatie bieden wij u en de hond een trainingsprogramma op maat; kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Deze manier van opleiden heeft dan ook veel voordelen. Als u om welke reden dan ook niet in aanmerking komt voor de reguliere vergoeding dan kunnen wij uw opleiding wellicht financieren uit een speciaal daarvoor bestemd 'potje' van onze stichting: de CliCk tussen mens en hulphond.

https://www.de-click.nl/

 

First Lego League

FIRST LEGO League Jr. is een leuk STEM (science, technology, engineernig, math) programma voor kinderen van 6 tot en met 10 jaar.

http://juniorfirstlegoleague.nl/