Nog dit hele jaar: verlengde garantie van Acer en Microsoft!

Wegens succes geldt de verlenging van de garantie die Acer en Microsoft bieden nog tot eind 2020! Bij aanschaf van TravelMate B- en P-serie Notebooks krijgt u tijdelijk niet twee, maar drie jaar garantie, op de N-serie desktops zelfs vijf jaar!

U krijgt deze verlengde garantie van Acer en Microsoft cadeau. Dat betekent jarenlange zekerheid op uw nieuwe apparaten. ​Het actie-aanbod is geldig bij aanschaf tot en met 31 december 2020. Deze actie geldt alleen bij aanschaf via een select aantal educatiepartners, onder wie ITS IT-services. Hebt u interesse, neem contact op met de specialisten van ITS!

travelmate-b3.jpg

Acer TravelMate Spin B3: speciaal voor robuuste schoolleven

De Acer Spin B3 met het besturingssysteem Windows 10 Pro is een compact notebook, speciaal voor basisschoolleerlingen en scholieren op de middelbare school. Met een accuduur van circa twaalf uur houden de laptops het een volledige schooldag uit. Ze zijn bestand tegen het robuuste schoolleven. Een echte convertible voor de schoolbanken. Hij verandert namelijk in een handomdraai van notebook naar tablet, omdat hij eenvoudig 360 graden gedraaid kan worden. De Acer TravelMate Spin B3 heeft een 11.6" touchscreen, de nieuwste Intel®-processor Celeron® N4020 met 4 GB geheugen en een opslagcapaciteit van 128 GB. Met een HD webcam, twee microfoons en stereo speakers ook zeer geschikt voor afstandsonderwijs. Neem contact op voor meer informatie.

Acer Veriton N4660G: compact en compleet

Acer heeft voor de educatiemarkt ook compacte desktops. Want innovatief design en technologie mag u van Acer verwachten. Wat dacht u van de Acer Veriton N4660G, die uitblinkt in compactheid en compleetheid. De Veriton N-serie biedt op school de vereiste verwerkingskracht voor talloze applicaties dankzij de nieuwste generatie Intel© Core™ processoren en maximaal 16 GB DDR4-geheugen. De geïntegreerde Intel HD Graphics 630 videokaart is prima voor surfen, tekst bewerken, video's bekijken en zelfs (educatieve) games tot een bepaald niveau. De Acer Veriton opent de wereld naar een moderne manier van leren. De desktop uit de Acer Veriton N-serie is klein en ontworpen voor professionele prestaties zonder dat je een grote tower nodig hebt. Met de Acer Veriton bent u op de toekomst voorbereid.

veritonn-serie-290720.jpg

Meer weten? Neem contact op met ITS voor deze kanjers in slim design!