Flexibel en veilig werken in de cloud

Kiest u voor een cloudserver, dan hoef u zich geen zorgen meer te maken over zaken als onderhoud, beheer en beveiliging. ITS heeft jarenlange ervaring in het faciliteren van clouddiensten en wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

 

Gratis Office 365 voor scholen

Office 365 is voor veel onderwijsinstellingen een zeer aantrekkelijke optie. Deze cloudoplossing is gratis en brengt een forse kostenbesparing binnen handbereik. Het biedt leerlingen en leraren bovendien de mogelijkheid om altijd en overal te werken en het vereenvoudigt en stimuleert de onderlinge samenwerking. Wij kunnen u uitstekend adviseren over de mogelijkheden van Office 365 en zijn uw lokale partner voor vakkundige support. ITS IT-services is Microsoft Gold Partner en officieel Office 365 Solution Provider.

 

Clouddiensten voor het onderwijs

Het aanbod aan clouddiensten voor het onderwijs groeit snel. Daarbij gaat het om functionaliteiten voor het onderwijs zelf, zoals leerlingvolgsystemen en elektronische leeromgeving, en om ondersteunende processen, zoals financiële en leerlingadministratie. Clouddiensten kunnen een belangrijke rol spelen bij het toepassen van nieuwe onderwijsvoorzieningen: denk aan touchscreens en digitaal leermateriaal.

Wij adviseren u graag hoe u dat ruime en snel veranderende aanbod clouddiensten slim inzet binnen uw onderwijsinstelling.

 

SharePoint of Google Suite

Maakt uw school gebruik van Office 365 Education? Dan kunnen uw medewerkers, leerlingen en ouders gebruikmaken van SharePoint. G-Suite is een vergelijkbare clouddienst van Google. Met beide pakketten creëert u één centraal platform voor alle communicatie. Dat spaart tijd en geld én draagt bij aan effectieve en soepele samenwerking.

Wilt u de voordelen van SharePoint of G-Suite optimaal benutten? Wij richten het systeem graag voor u in, ondersteunen u bij de implementatie en springen bij wanneer er vragen of problemen zijn.

 

Vraag direct een offerte aan